Tuesday, April 3, 2012

Deny PKR is a free-sex party

"bisexuals were unqualified to be a prime minister or opposition leader"

KUALA LUMPUR: Parti Keadilan Rakyat (PKR) president Datin Seri Dr Wan Azizah Wan Ismail - together with her daughter, Nurul Izzah Anwar, and another woman - must hold a joint press conference to deny that PKR is a "free-sex party", said a non-governmental organisation.

Wan Azizah, Nurul Izzah digesa beri penjelasan

Oleh itu, kita mahu mendengar sendiri penjelasan tuan empunya badan, tuan empunya hati dan tuan empunya maruah diri

KUALA LUMPUR: Presiden PKR, Datin Seri Dr Wan Azizah Wan Ismail diminta membuat sidang akhbar bersama-sama anaknya yang juga Ahli Parlimen Lembah Pantai, Nurul Izzah Anwar dan Shamsidar Taharin bagi menjelaskan kedudukan dan matlamat sebenar perjuangan PKR.

Dr. Wan Azizah perlu jawab

Masyarakat juga mahu mengetahui pendirian beliau mengenai kenyataan Nallakaruppan mengenai individu yang mempunyai kecenderungan seks songsang atau biseksual tidak layak memegang jawatan utama dalam negara seperti Perdana Menteri mahu pun sebagai Ketua Pembangkang

KUALA LUMPUR 31 Mac - Presiden Parti Keadilan Rakyat (PKR), Datin Seri Dr. Wan Azizah Ismail perlu menjawab tuduhan yang dikemukakan oleh beberapa pihak mengenai salah laku moral suaminya, Ketua Pembangkang Datuk Seri Anwar Ibrahim.

18 kes cerai punca hubungan songsang

Masyarakat khususnya ibu bapa tidak boleh bersikap ambil mudah dengan melihat isu LGBT ini sebagai bukan masalah mereka kerana tidak mustahil anak-anak mereka turut terlibat dalam gejala negatif itu secara sembunyi

KUALA LUMPUR 31 Mac - Sebanyak 18 kes perceraian berpunca daripada hubungan songsang telah dilaporkan di Jabatan Agama Islam Wilayah Persekutuan (Jawi) dan Jabatan Agama Islam Selangor (JAIS) sepanjang tahun lalu.