Saturday, April 2, 2011

Kemukakan Bukti Video


JMM juga menasihati Shamsul Iskandar supaya tidak membiarkan dirinya menjadi lembu tunggang oleh pemimpin yang desparado.

KENYATAAN MEDIA

Pertubuhan Jaringan Melayu Malaysia (JMM) pada hari ini tampil membuat laporan Polis terhadap Ketua Angkatan Muda Keadilan, Shamsul Iskandar yang mendakwa beliau mempunyai rakaman video seks yang melibatkan pemimpin politik.

Wan Azizah, Nurul Izzah perlu bersumpah laknat


"Kegagalan bersumpah memberi gambaran yang mereka cuba menyelamatkan Anwar meskipun bukti tidak berpihak kepada ketua pembangkang itu,"


KUALA LUMPUR 1 April - Presiden Parti Keadilan Rakyat (PKR), Datin Seri Dr. Wan Azizah Wan Ismail perlu melakukan sumpah laknat dengan segera bagi menafikan 'pelakon' dalam video seks yang didedahkan oleh trio 'Datuk T' itu adalah suaminya.

Thursday, March 31, 2011

Dokumentari perincikan titik persamaan dua negara

PERBUATAN mengkritik atau mempersoalkan sesuatu isu adalah perkara mudah yang sering dilakukan oleh pertubuhan bukan kerajaan (NGO).

Bagaimanapun, sesuai dengan perubahan zaman, maka sudah sampai masanya untuk NGO memperluaskan peranan mereka dengan bertindak sebagai penyelesai masalah.