Thursday, April 14, 2011

Siasat dakwaan Raja Petra - JMM buat lapuran Polis

  Pertubuhan Jaringan Melayu Malaysia (JMM) pada hari ini tampil membuat satu lapuranPolis terhadappengakuan Raja Petra Kamaruddin yang disiarkan di akhbar pada Utusan pada hari ini.

Wednesday, April 13, 2011

Abu Kassim tidak perlu melayan desakan pembangkang supaya meletak jawatan sebaliknya perlu terus telus, berani dan tegas menjalankan tanggungjawab khususnya memerangkap 'jerung' dalam usaha membanteras gejala rasuah di negara ini

KUALA LUMPUR 10 April - Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM) tidak perlu melatah dengan pelbagai spekulasi yang dilemparkan berikutan kematian Penolong Pengarah Kastam Selangor, Ahmad Sarbani Mohamed.

Pertahan pelakon video seks

“Saya mewakili anak muda Islam generasi baru menganggap Nik Abdul Aziz sebagai ‘pelacur politik’ yang bertopengkan agama untuk meraih kuasa dan takhta. Moralnya sama taraf seperti Datuk Seri Anwar Ibrahim dan Ayah Pin,”

KUALA LUMPUR 9 April – Datuk Nik Abdul Aziz Nik Mat digesa melepaskan jawatan Mursyidul Am Pas dan diminta tidak menjadi pemimpin hipokrit, pembohong dan pelacur kepada agama sendiri.