Saturday, May 7, 2011

DAP - Melayu Kaldai Tunggangan

AWANG sebagai seorang bumiputera amat tersentuh hati mendengar gelagat kepimpinan DAP Selangor disyaki memperkudakan lesen kontraktor Kelas F yang sebenarnya dikhaskan untuk bumiputera, seperti mana yang didedahkan pada prosiding Suruhanjaya Siasatan Teoh Beng Hock. 

DAP- Agenda Memperlagakan Agama

KUALA TERENGGANU: Kerajaan melihat majlis pertemuan paderi dari seluruh negara yang didakwa turut membincangkan agenda menjadikan kristian sebagai agama rasmi persekutuan sekali gus melantik perdana menteri di kalangan penganut agama itu adalah sesuatu yang amat serius.

Tuesday, May 3, 2011

Wan Azizah, Nik Aziz dipertikai

“Ternyata kedua-dua mereka ini sanggup melakukan apa sahaja termasuk memperalatkan agama demi memuaskan cita-cita mereka untuk mentadbir Putrajaya,”

KUALA LUMPUR 1 Mei – Presiden Parti Keadilan Rakyat (PKR), Datin Seri Dr. Wan Azizah Wan Ismail dan Mursyidul Am Pas, Datuk Nik Abdul Aziz Nik Mat disifatkan sebagai pakar putar belit bagi mengaburi rakyat.

Pertahan Anwar habis-habisan

“Ketetapan ini membuktikan pembangkang sanggup melakukan apa sahaja termasuk membelakangkan undang-undang negara jika ia tidak memberi sebarang keuntungan politik kepada mereka,”

KUALA LUMPUR 27 April – Jaringan Melayu Malaysia (JMM) mendakwa pembangkang telah membuat ketetapan untuk mempertahankan Datuk Seri Anwar Ibrahim habis-habisan jika mahkamah memutuskan ketua pembangkang itu bersalah dalam pertuduhan liwat.

Duri Dalam Daging di SPRM

Assalammualaikum dan Selamat Sejahtera.

Saya amat tertarik dengan perbincangan dan pandangan umum berkenaan perjalanan Suruhanjaya Siasatan Di-Raja yang ditubuhkan bagi menyiasat punca kematian pembantu politik kepada pemimpin politik DAP, Teoh Beng Hock.

Monday, May 2, 2011

WhatsApp Messenger: BlackBerry + iPhone + Android + Nokia

Hey,
I just downloaded WhatsApp Messenger on my BlackBerry.
It is a Smartphone Messenger which replaces SMS. This app even lets me send pictures, video and other multi-media!